5 etua lemmikkivakuutuksen ottamisesta

Vaikka olisit eläinten ystävä, lemmikkivakuutus ei ehkä ole vielä käynyt mielessäsi. Loppujen lopuksi lemmikkisi ovat osa perhettäsi ja teet kaikkesi suojellaksesi niitä kaikilta negatiivisilta tilanteilta. Olipa kyseessä ilman haukkuminen flunssan saamisen jälkeen, jalkamurtuminen traagisessa takapiha-onnettomuudessa tai joutuminen sairaalaan lyijypitoisen kissanruoan syömisen vuoksi, useimpien lemmikkieläinten omistajien mielessä viimeinen asia on, onko heidän eläimellään vakuutus tällaisia ​​ikäviä tapahtumia vastaan.

Mutta kuten vanha sanonta kuuluu, ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito. Vaikka et voi ennustaa, milloin onnettomuus iskee ja kuinka paljon rakkaan lemmikkisi hoito maksaa (tai jopa mikä yritys maksaa hoidon), vakuutuksen hankkiminen etukäteen voi säästää sinut konkurssilta.

Mikä on lemmikkivakuutus?

Lemmikkieläinvakuutus on vakuutus, joka kattaa lemmikkisi sairaanhoidon. Jos koirasi tai kissasi sairastuu tai loukkaantuu, lemmikkivakuutus auttaa kattamaan kulut. Voit jakaa lemmikkivakuutuksen kahteen luokkaan: sairausvakuutus ja tapaturma- ja sairausvakuutus. Sairausvakuutus kattaa ennaltaehkäisevän hoidon ja vuosittaisen tarkastuksen, kuten rokotusten, kastroinnin ja hampaiden puhdistuksen. Sairausvakuutus kattaa myös kustannukset, kuten murtuneita luita tai hampaita, jotka putoavat sairauden tai vamman seurauksena. Tapaturma- ja sairausvakuutus auttaa kattamaan vammojen tai sairauksien hoitokulut, joita ei voida estää. Tämä sisältää esimerkiksi ruokamyrkytyksen, virtsarakon kivet ja syövän.

Miksi tarvitset lemmikkivakuutuksen?

On monia syitä, miksi lemmikkieläinten omistajien tulisi harkita lemmikkivakuutuksen hankkimista. Jos lemmikkisi loukkaantuu tai sairastuu, sen hoito voi maksaa sinulle tuhansia dollareita. Jos sinulla on sairausvakuutus, saat suurimman osan rahoista takaisin. Mutta jos sinulla on lemmikkivakuutus, saat kaikki rahat takaisin maksamalla paljon pienemmän kuukausimaksun. Lemmikkieläinvakuutus voi myös antaa mielenrauhaa korvaamalla äkilliset onnettomuudet, kuten koirasi törmääminen autoon jahtaaessaan oravaa tai kissasi loukkaantuu ikkunakehyksestä. Tämäntyyppiset onnettomuudet ovat väistämättömiä, mutta ne voivat silti johtaa moniin kalliisiin hoitolaskuihin.

Toinen tärkeä syy lemmikkivakuutuksen tarpeeseen on se, että useimmat eläinlääkärit eivät hyväksy maksusuunnitelmia. Tämä tarkoittaa, että sinun on maksettava koko summa kerralla, mikä voi olla erittäin vaikeaa, jos lemmikkisi on vakavasti sairas tai loukkaantunut.

Lemmikkivakuutuksen edut?

Kuten olemme nähneet, hyvä lemmikkivakuutus kattaa kaikki hoidot (mukaan lukien leikkaukset), jos lemmikkisi sairastuu tai loukkaantuu, mikä säästää tuhansia puntia. Parhaat lemmikkivakuutukset kattavat myös rutiinihoidon, kuten vuositarkastukset, rokotukset, steriloinnin ja hampaiden puhdistuksen. Nämä varmistavat, että lemmikkisi pysyy terveenä ja sen käyttöikä on pidempi, mikä säästää sinua vieläkin enemmän pitkällä aikavälillä. Toisin kuin ihmisten sairausvakuutus, lemmikkieläinvakuutus kattaa usein kaikentyyppiset eläimet, mukaan lukien eksoottiset eläimet, kuten käärmeet, liskot ja linnut. Jotkut lemmikkivakuutusyhtiöt jopa antavat sinun lisätä kultakalasi vakuutussopimukseesi! Tässä on joitain lemmikkivakuutuksen tärkeimmistä eduista:

  • Lemmikkisi sairaanhoitokulut katetaan, jos se sairastuu tai loukkaantuu
  • Saat ennaltaehkäisevää hoitoa, kuten rokotuksia, kastraatiota ja hampaiden puhdistusta, alennettuun hintaan tai ilmaiseksi
  • Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia kalliiden leikkausten tai hoitojen maksamisesta.

Mitä kannattaa etsiä lemmikkivakuutusyhtiöstä?

Jos päätät ostaa lemmikkivakuutuksen, sinun tulee ensin tehdä ostoksia eri lemmikkivakuutusyhtiöiden kanssa. Kaksi tärkeintä huomioon otettavaa tekijää ovat hinta ja kattavuus. Voit saada karkean käsityksen siitä, kuinka paljon lemmikkivakuutus maksaa sinulle kuukaudessa, katsomalla alueesi keskimääräisiä lemmikkivakuutusten hintoja. Kun olet kaventanut lemmikkivakuutusyhtiöiden luetteloa hinnan perusteella, sinun kannattaa varmistaa, että niillä on hyvä kattavuus. Sinun on selvitettävä tarkalleen, mitä kukin vakuutus kattaa, mitä se ei kata ja kuinka paljon sinun on maksettava omasta taskustasi. Sinun on myös varmistettava, että yritys tarjoaa hyvän asiakaskokemuksen. Millaisia ​​ihmisiä siellä työskentelee? Mikä on heidän politiikkansa? Kuinka helppoa on tehdä reklamaatio?

Virheitä, joita ei kannata tehdä lemmikkivakuutusta otettaessa

Vaikka olisitkin tutkinut parhaita lemmikkivakuutusyhtiöitä, valinnut parhaan vakuutuksen ja löytänyt alhaisen vakuutusmaksun, jos teet nämä yleiset virheet, se voi mennä hukkaan.

  • Et saa lemmikkivakuutusta, joka kattaa lemmikkisi sairaanhoitokulut; on tietysti tärkein syy lemmikkivakuutuksen ottamiseen, mutta monet ihmiset unohtavat saada vakuutuksen. Jos et osta lemmikkivakuutusta, vastaat 100 % lemmikkisi sairauskuluista omasta pussistasi. Tämä voi olla erittäin vaikeaa, jos lemmikkisi sairastuu vakavasti tai loukkaantuu.
  • Et osta lemmikkivakuutusta tarpeeksi nopeasti; kannattaa ostaa lemmikkivakuutus mahdollisimman pian. Mitä nuorempi lemmikkisi on ostaessasi lemmikkivakuutuksen, sitä halvemmaksi se tulee. Jotkut vakuutusyhtiöt jopa antavat sinulle alhaisemman koron, jos teet pitkäaikaisen sopimuksen.
  • Unohdat päivittää käytäntösi; varmista, että päivität käytäntösi vuosittain. Tämä tarkoittaa lemmikkisi iän, painon ja terveystilanteen päivittämistä. Sinun tulee myös päivittää käytäntösi aina, kun lisäät tai poistat eläimen kotoa.
  • Et lue pientä tekstiä; pientä tekstiä ei voi lukea 5 sekunnissa jonossa ruokakaupassa. Sinun pitäisi todella istua alas ja lukea koko käytäntö, jotta tiedät tarkalleen, mitä saat.
  • Sinulla ei ole lemmikkieläinten terveyshistoriaa; Monet lemmikkivakuutusyhtiöt pyytävät sinua täyttämään lemmikkieläinten terveyshistorian, kun kirjaudut kattavuuteen.
  • Tämä saattaa tuntua ajanhukkaa, mutta se on itse asiassa erittäin tärkeää. Lemmikkisi terveyshistoria voi vaikuttaa niiden määrään, joten on tärkeää olla rehellinen ja tarkka.

Loppusanat

Vaikka lemmikkivakuutus on loistava tapa suojella karvaisia ​​ystäviäsi, on tärkeää huomata, että se ei kata sellaisia ​​asioita kuin säännölliset eläinlääkärikäynnit, rokotukset, säännöllinen hoito tai lemmikkieläinten perustarvikkeet. Se kattaa vain asiat, kuten hätätilanteet tai sairaudet, hammashoitotoimenpiteet ja leikkaukset. Jos haluat suojata lemmikkisi odottamattomien eläinlääkärilaskujen taloudelliselta taakalta, lemmikkivakuutus on oikea tapa. Niin monien etujen ansiosta ei ole ihme, että lemmikkieläinvakuutuksista on tullut niin suosittu.