Vastuuvapauslauseke

Review Gorilla on koonnut ja ylläpitänyt tätä verkkosivustoa erittäin huolellisesti. On kuitenkin mahdollista, että verkkosivustolla on epätarkkuuksia ja/tai puutteita. Review Gorilla ei ota vastuuta vahingoista, jotka johtuvat näistä epätarkkuuksista ja/tai puutteista, eikä myöskään ongelmista, jotka aiheutuvat näiden tietojen käytöstä tai jakelusta.

Verkkosivusto voi sisältää viittauksia, myös linkkien kautta, kolmansien osapuolten tarjoamiin tai tarjoamiin tietoihin. Review Gorilla ei arvioi näiden tietojen sisältöä niiden kohtuullisuuden, tarkkuuden, täydellisyyden tai todellisuuden kannalta. Review Gorilla nimenomaisesti kieltäytyy kaikesta vastuusta tältä osin.

Kävijöillä on ainoastaan oikeus tarkastella verkossa tarjottuja tietoja ja käyttää tarjottuja toimintoja. Ilman Review Gorilla etukäteen antamaa nimenomaista suostumusta ei ole sallittua ottaa haltuun mitään sisältöä tai toimintoja, monistaa tai julkaista niitä millään tavalla. Tätä verkkosivustoa on testattu monissa eri ympäristöissä. Jos sivusto ei mielestäsi toimi niin kuin sen pitäisi? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Review Gorilla sähköpostitse tai tämän verkkosivuston kautta lähetetyt tiedot eivät ole suojattuja, ellei tietosuojaselosteessa toisin mainita. Viestin sisältöä ei siis voida pitää luottamuksellisena, ja se lähetetään omalla vastuulla.

Tämä sivusto keskittyy yksinomaan Alankomaihin ja Belgiaan, ellei toisin mainita. Tähän verkkosivustoon, tietosuojaselosteeseen ja tähän vastuuvapauslausekkeeseen sovelletaan Alankomaiden lakia.