Footpatrol kokemuksia, rvostelut je asiakaskokemukset

Kirjoita oma arvostelusi Vieraile verkkosivustolla

Footpatrol kokemuksia, rvostelut je asiakaskokemukset

Vieraile verkkosivustolla Kirjoita arvostelu

Footpatrol kokemuksia

Kaikki arvostelut Footpatrol sivustolla Review Gorilla ovat todellisten kuluttajien kirjoittamia, joilla on todellisia kokemuksia. Me tai kukaan muu ei ole muokannut niitä, joten ne heijastavat arvostelijan kokemuksia. Lue kaikki Footpatrol arvostelut ja ehkäpä kirjoita itsekin yksi auttaaksesi muita tekemään oikean valinnan.

Tietoja Footpatrol

Footpatrol kokemuksia ja arvosteluja

Hyvä tai vähemmän hyvä kokemus on subjektiivinen, ja se, mitä yksi ihminen pitää hyvänä, ei välttämättä päde kaikkiin. Siksi kaikki Footpatrol arvostelut on jaettu eri osiin, kuten tilausprosessiin, hintaan, toimitukseen ja palveluun.

Joten tästä lähtien, lue kaikki Footpatrol arvostelut ja arvosanat Gorilla Review-sivustolta ja tee valistunut valinta ennen verkko-ostosten tekemistä.

Footpatrol arvostelut

5.8 pistettä 2 arvostelut
Tilaa
5.5
Hinta
6.5
Toimitus
5.5
Palvelu
5.5
5.8
5 tähti
50%
4 tähti
0%
3 tähti
0%
2 tähti
0%
1 tähti
50%
50% ostaisin täältä uudelleen

Arvostelumme Footpatrol

9 / 10

Footpatrol verkkosivusto on tarkistettu ja se on luotettava yritys tilauksen tekemistä varten. Footpatrol on rekisteröity kauppakamariin, ja verkkosivusto on suojattu SSL-sertifikaatilla. Tämä SSL-sertifikaatti näkyy verkkotunnuksen nimen edessä olevasta lukosta, ja se osoittaa, että verkkosivuston kautta lähettämäsi tiedot on suojattu. Siksi on turvallista tehdä tilaus verkossa täällä.

Footpatrol on toiminut aktiivisesti Suomen markkinoilla jo jonkin aikaa, ja se on saavuttanut hyvän verkkomaineen. Lue kaikki arvostelut Footpatrol täältä ja tee hyvä valinta ennen kuin ostat verkossa.

Tilaa9 / 10
Hinta9 / 10
Toimitus9 / 10
Palvelu9 / 10
Kyllä
Osta uudelleen?

Terrible service

2.5 / 10

After a month of waiting, the smaller size shoes arrived. Despite the fact that the shipping cost is 5e, as the delivery from Finland and the store's website ends in fi, you will suddenly have to return the item to England, which costs a third of the order.
Never face worst internet shop

Tilaa2 / 10
Hinta4 / 10
Toimitus2 / 10
Palvelu2 / 10
Ei
Osta uudelleen?

Kirjoita oma arvostelusi aiheesta Footpatrol

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Pysy anonyyminä

Osta uudelleen

Usein kysytyt kysymykset

Onko Footpatrol luotettava yritys?

Footpatrol on 21 arvostelua, joiden keskimääräinen asiakasarvio on 5.8. Lisäksi 50% kaikista arvosteluista ilmoittaa, että he ostaisivat täältä uudelleen. Lue kaikki siitä.

Millä aloilla Footpatrol toimii?

Footpatrol toimii pääasiassa seuraavilla aloilla muoti ja verkkokaupat.

Oletko lukenut kaikki arvostelut?

Oletko saanut positiivisen vaikutelman Footpatrol luettuasi kaikki arvostelut ja kokemukset? Mene sitten Footpatrol verkkosivustolle ja tee tilaus. Jos et ole vieläkään varma, käytä hakutoimintoa löytääksesi toisen yrityksen.