Fruugo Finland kokemuksia, rvostelut je asiakaskokemukset

Kirjoita oma arvostelusi Vieraile verkkosivustolla

Fruugo Finland kokemuksia, rvostelut je asiakaskokemukset

Vieraile verkkosivustolla Kirjoita arvostelu

Fruugo Finland kokemuksia

Kaikki arvostelut Fruugo Finland sivustolla Review Gorilla ovat todellisten kuluttajien kirjoittamia, joilla on todellisia kokemuksia. Me tai kukaan muu ei ole muokannut niitä, joten ne heijastavat arvostelijan kokemuksia. Lue kaikki Fruugo Finland arvostelut ja ehkäpä kirjoita itsekin yksi auttaaksesi muita tekemään oikean valinnan.

Tietoja Fruugo Finland

Fruugo Finland kokemuksia ja arvosteluja

Hyvä tai vähemmän hyvä kokemus on subjektiivinen, ja se, mitä yksi ihminen pitää hyvänä, ei välttämättä päde kaikkiin. Siksi kaikki Fruugo Finland arvostelut on jaettu eri osiin, kuten tilausprosessiin, hintaan, toimitukseen ja palveluun.

Joten tästä lähtien, lue kaikki Fruugo Finland arvostelut ja arvosanat Gorilla Review-sivustolta ja tee valistunut valinta ennen verkko-ostosten tekemistä.

Fruugo Finland arvostelut

6.5 pistettä 2 arvostelut
Tilaa
7.5
Hinta
7.5
Toimitus
5.5
Palvelu
5.5
6.5
5 tähti
50%
4 tähti
0%
3 tähti
0%
2 tähti
50%
1 tähti
0%
50% ostaisin täältä uudelleen

Arvostelumme Fruugo Finland

9 / 10

Fruugo Finland verkkosivusto on tarkistettu ja se on luotettava yritys tilauksen tekemistä varten. Fruugo Finland on rekisteröity kauppakamariin, ja verkkosivusto on suojattu SSL-sertifikaatilla. Tämä SSL-sertifikaatti näkyy verkkotunnuksen nimen edessä olevasta lukosta, ja se osoittaa, että verkkosivuston kautta lähettämäsi tiedot on suojattu. Siksi on turvallista tehdä tilaus verkossa täällä.

Fruugo Finland on toiminut aktiivisesti Suomen markkinoilla jo jonkin aikaa, ja se on saavuttanut hyvän verkkomaineen. Lue kaikki arvostelut Fruugo Finland täältä ja tee hyvä valinta ennen kuin ostat verkossa.

Tilaa9 / 10
Hinta9 / 10
Toimitus9 / 10
Palvelu9 / 10
Kyllä
Osta uudelleen?

Huijarimyyjä

4 / 10

Caoxian Bairun Electronic Commerce Co., Ltd väitti lähettäneensä tilaukseni 12.01.2023. En ole vieläkään (2.5.2023) saanut tilaustani. Myyjä kyllä vastaa kyselyihin ja lupasi lähettää uudelleen mutta mitään ei ole tapahtunut. Lupaa selvittää asiaa ja vastata huomenna mutta mitään ei tapahdu. En suosittele ainakaan tätä myyjää.

Tilaa6 / 10
Hinta6 / 10
Toimitus2 / 10
Palvelu2 / 10
Ei
Osta uudelleen?

Kirjoita oma arvostelusi aiheesta Fruugo Finland

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Pysy anonyyminä

Osta uudelleen

Usein kysytyt kysymykset

Onko Fruugo Finland luotettava yritys?

Fruugo Finland on 21 arvostelua, joiden keskimääräinen asiakasarvio on 6.5. Lisäksi 50% kaikista arvosteluista ilmoittaa, että he ostaisivat täältä uudelleen. Lue kaikki siitä.

Millä aloilla Fruugo Finland toimii?

Fruugo Finland toimii pääasiassa seuraavilla aloilla muoti, ohjelmistot ja ohjelmat ja verkkokaupat.

Oletko lukenut kaikki arvostelut?

Oletko saanut positiivisen vaikutelman Fruugo Finland luettuasi kaikki arvostelut ja kokemukset? Mene sitten Fruugo Finland verkkosivustolle ja tee tilaus. Jos et ole vieläkään varma, käytä hakutoimintoa löytääksesi toisen yrityksen.